Wat een instudeer-methode als huiswerk

Een Koorstudie Versneller is een product waarmee u op eenvoudige wijze koorrepertoire kunt instuderen. Vaak wordt er veel kostbare tijd besteedt aan het instuderen van een koorstuk. Dit kan voor sommigen leerzaam zijn maar het wordt regelmatig ervaren als de 'droge kost'. Middels Eerste Hulp Bij Koorstudie (EHBK) kunt u de in te studeren stukken naar de wensen van de koorleiding laten inzingen en als huiswerk meegeven aan de koorleden, dit is een Koorstudie Versneller. Met deze Koorstudie Versneller kunnen de leden op elk gewenst moment kennismaken met de in te studeren partijen.

Waarom sneller instuderen, meer tijd voor details

Door gebruik te maken van een Koorstudie Versneller wordt de instudeer periode korter gemaakt waardoor er in de repetitietijd meer aandacht besteed kan worden aan andere aspecten van de uitvoering.  Dat een Koorstudie Versneller door ons met zangstem wordt geproduceerd maakt dat het dichter bij de koorklank staat. Een prettige bijkomstigheid is dat men het stuk met gezongen tekst hoort zodat het instuderen van tekst spelenderwijs wordt meegenomen.

Waar thuisstudie voor de koorleden, ondersteuning in de repetitie

Een Koorstudie Versneller is in eerste instantie bedoelt als instudeer methode voor de koorleden of uitvoerenden in privé omgeving maar kan daarna ook op nuttige wijze binnen de repetitie worden toegepast.

Hoe op maat gemaakt, afgeleverd op mp3 en/of cd

U geeft aan welke zangstukken u wilt instuderen en ontvangt vervolgens een geluidsopname van de verschillende partijen. Via het informatie formulier kunt u doorgeven op welke manier u ze graag ingezongen wil hebben. U kunt er voor kiezen om de stukken in het tempo, ritme en/of vorm te laten inzingen. De koorstukken worden conform uw wens in zijn geheel ingezongen.

Een Koorstudie versneller wordt afgeleverd in MP3 formaat en/of op CD. U krijgt van ons 1 exemplaar. U dient zelf te zorgen voor vermenigvuldiging.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u geheel vrijblijvend het informatie formulier invullen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via een van de adressen op de contact pagina.

Structuur afhankelijk van koorsamenstelling

Afhankelijk van de koorsamenstelling bestaat een Koorstudie Versneller uit een wisselende aantal bestanden. Hier onder een voorbeeld van een koorstuk voor 4 dames stemmen (Sopraan, Mezzo Sopraan, Alt 1, Alt 2).

Track Samenstelling
1 Compleet met Sopraan, Mezzo Sopraan, Alt 1 en Alt 2
2 Alleen solo Sopraan
3 Alleen solo Mezzo Sopraan
4 Alleen solo Alt 1
5 Alleen solo Alt 2
6 Compleet zonder Sopraan
7 Compleet zonder Mezzo Sopraan
8 Compleet zonder Alt 1
9 Compleet zonder Alt 2
Optioneel
10 Compleet met Sopraan alleen op het linker kanaal
11 Compleet met Mezzo Sopraan alleen op het linker kanaal
12 Compleet met Alt 1 alleen op het linker kanaal
13 Compleet met Alt 2 alleen op het linker kanaal

Een voorbeeld Koorsstudie Versneller vind u op onze audio pagina. Ook is er een prijs calculator beschikbaar.


© Copyright 2015 Eerste Hulp Bij Koorstudie

Een Kip zonder kop productie