Werkwijze

Met het informatie formulier kunt u ons informeren over uw koorproject. Het versturen van deze informatie verplicht u tot niets. Na ontvangst van de gegevens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om het project verder te bespreken. Als we in dat vervolgtraject kunnen vaststellen dat een Koorstudie Versneller goed in te zetten is in uw project dan vullen we samen de details in over inhoud, levertijd en prijs. Hier kunt u prijsindicaties vinden.

Hecht u meer aan een persoonlijk gesprek, bezoek dan onze contact pagina voor andere manieren om met ons in conact te komen.

Het inzingtraject gaat in 2 of 3 stappen.

Stap 1 We zingen eerst een benodigd aantal maten in volgens de wensen die u heeft aangegeven. Dit wordt u toegestuurd op mp3 om te beluisteren. Bij goedkeuring uwerzijds gaan we over op stap 3. Mocht u nog willen bijsturen of veranderen kunt u ons dat laten weten. Wij gaan dan naar stap 2.

Stap 2 We zingen dezelfde maten opnieuw in waarin de door u aangegeven nieuwe aanwijzingen worden meegenomen. Dit sturen we u toe om nogmaals te beluisteren. Als u er tevreden over bent komen we bij stap 3.

Stap 3 We zingen het hele stuk in. U krijgt het toegestuurd om te beluisteren. In deze fase kunt u eventueel nog veranderingen doorgeven. Na doorvoering hiervan wordt het eindresultaat u toegestuurd op cd en/of mp3.

Informatie formulier


Wij gebruiken uw email adres alleen om u persoonlijk te benaderen. Wij sturen geen nieuwsbrieven, reclame of periodieke mailings.© Copyright 2015 Eerste Hulp Bij Koorstudie

Een Kip zonder kop productie